Оставят за постоянно в ареста асеновградчанина, наръгал с нож свой съгражданин

...
Оставят за постоянно в ареста асеновградчанина, наръгал с нож свой съгражданин
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста асеновградчанина, наръгал с нож свой съгражданин след скандал

Оставят за непрекъснато в ареста асеновградчанина, наръгал с нож свой съгражданин при скандал. Пловдивският апелативен съд е отхвърлил като неоснователна жалбата му за смяна на мярката за неотклонение от задържане под стража в по-лека. Припомняме, че Ибрям Шекерджи е упрекнат в опит за ликвидиране, откакто на 10 август 2023 извадил нож и пробол различен мъж в корема, като единствено навременната лекарска интервенция е избавила живота на потърпевшия.
Прочетете още
Инцидентът се разиграл в първите часове на денонощието, откакто синът на Шекерджи се оплакал, че е бил атакуван. Бащата отишъл да се саморазправя с нападателите и се стигнало до всеобщо сборичкване и замяна на удари. Един от мъжете от бил откаран в болница, където след време умрял. От сбиването потърпевш и обвинения.

Апелативните съдии не одобряват за основателна тезата на отбраната, че 47-годишният Шекерджи е бил в обстановка на неизбежна защита, защото събраните доказателства сочат, че точно той е инициирал сбиването.

Въпреки че няма заплаха да се укрие поради непрекъснатия адрес и съществуването на семейство, за което поставя грижи, същият има неприятни характеристични данни, демонстрира експанзия и при по-лека мярка за неотклонение има заплаха да извърши закононарушение.

За това определението на Окръжен съд – Пловдив, с което е отхвърлено настояването на Шекерджи за смяна на мярката му за неотклонение от задържане под стража в по-лека, като вярно и законосъобразно, е доказано. Определението на Апелативния съд е дефинитивно.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР